For ca. 4 år siden havde jeg kontor i en businesspark her i byen – og min mand kørte hver dag i en hel time til og fra sit arbejde.

Jeg kom altid hjem først (så jeg kunne hente børnene) og satte mig så til gengæld typisk herhjemme om eftermiddagen og ofte også om aftenen for at blive færdig. Vi var ofte trætte om aftenen.

Nok egentlig en meget normal hverdag for mange danske familier i vores alder.

På et kursus hos Millionøserne blev jeg guidet i en visualisering ledet af Kirsten Stendevad. Det var første gang jeg prøvede den slags – og hold op hvor var det en syret og meget meget tydelig oplevelse jeg fik:

I visualiseringen var det meget tydeligt at jeg ikke længere havde kontor i businessparken – men i stedet arbejde i et stort lyst rum med masser af lysindfald og kig til himlen.
 
Jeg så til min overraskelse at min mand var hjemme midt på dagen. Han gik rundt i gummistøvler og var glad og afslappet. Tydeligvis ikke deprimeret (som jeg antog han vel ville have været hvis det var fordi han var arbejdsløs). Så vidt jeg kunne tyde kom han ind ude fra en hønsegård (ha – os med en hønsegård…!?).
 
Pludselig kom en kunde forbi som bare MÅTTE have et råd af mig – og jeg kan huske hvordan jeg glad og overskudsagtigt let kunne hjælpe ham og at penge slet ikke fyldte i mine tanker.

For et øjeblik siden gik det op for mig at idag er NETOP dén dag jeg så dengang:

Min mand arbejder i dag på en måde, der betyder at han ofte har fri i 14 dage (f.eks. nu). Det er blandt andet derfor vi kan holde ferie i 3 måneder om året. Hvis vi vil (og det vil vi i år).

Jeg har fået arbejdsplads i “kontorhjemmet” Aalborgkontoret sammen med verdens dejligste kollegaer. Vi deler hverdag og spændende udfordringer i et stort lækkert lyst kontor hvor vi fejrer en masse successer (for os og for andre).

Derudover vælger jeg indimellem at blive hjemme – som i dag – og sove til jeg vågner af mig selv (min mand er jo hjemme lige nu). Så kan jeg nusse rundt på bare tæer og hyggearbejde og binde knude på en række løse ender. Og give lidt telefonsparring (som jeg netop har gjort) eller blogge (som jeg netop fik lyst til).

Jeg føler mig da så stjerneheldig sådan en smuk solskinsdag.

Drømme GÅR virkelig i opfyldelse. Vi skal bare vide hvad vi drømmer om…. ved DU det? Ellers kan jeg foreslå en guidet visualisering eller at arbejde med visionboards.

Screenshot 2014-05-01 11.11.56

(Dagens ramme for hjemmekontoret, som også har masser af skønt lys)

IMG_1907

(Mit visionboard udarbejdet i 2013. Bemærk delfinen samt Disneyland… dengang vidste jeg ikke at vi ville få foræret et luksuskrydstog i julegave og dermed få lejligheden til at svømme med delfiner og opleve Disney)

 

Opdatering februar 2016: I dag, hvor Sanne og jeg driver Kundemagneterne sammen, må jeg jævnligt knibe mig selv i armen: Hver dag på arbejde i vores fælles virksomhed føles som en drøm.