Om en jubiiii-dag (og øv-dage) som selvstændig

Jeg har tidligere blogget om at have en øv-dag, så det må også være på sin plads med en jubiiii-dag indimellem. Og sådan en har jeg i dag.

Ikke fordi den som sådan er vildt speciel.

Men jeg har følelsen af jubiiii – og lyst til at dele den med dig.

Dagen startede med at jeg kunne springe hårvask-hårstyling-make-up-tøjudvælgelsesproceduren over – og bare drøne ungerne i skole iført camping-habitten (okay yoga-tøj men jeg har camperet mere i det end dyrket yoga, så..).

Sammen med morgenkaffen – og kik til en åben terassedør og blå himmel – fik jeg sendt workbooken i trykken. Jeps dén workbook, som jeg har arbejdet på i et år nu. Og som vi har officiel “verdenspremiere-workshop” på nu på torsdag. Jeg er SÅ spændt!

Jubiiii-dag fordi workbooken er gået i trykken

I løbet af formiddagen besøgte jeg min netbank (det eneste jeg stadigvæk har svært ved, efter at have haft stress). I min “Fort-Knox-bank” fik jeg overført de sidste penge til den ugelange New York tur (senere på året) med veninderne gennem +30 år. Weeee det bliver HER vi skal bo. Glæder mig da enormt!!

I eftermiddag har jeg shoppet i den lille by hvor jeg bor. Her er rundt regnet 4 tøjbutikker, 1 skobutik og verdens mindste Matas – men de kender os lokale, giver en super service og havde præcis hvad jeg manglede. Og så ELSKER jeg bare at jeg må parkere lige foran døren (har forresten været i bad og skiftet til sommerkjole).

Morede mig i øvrigt – på den nørdede måde – over navnet på disse tøjspænder:

skidtpyt jubiiii-dag

 

 

 

 

(Skidtpyt – genialt navn. Butiksassistenten indrømmede da også at det var derfor de var faldet for dem)

Ligenu nyder jeg eftermiddagskaffen, imens drengene har en kammerat på besøg (de kom tidligt hjem i dag).

Om lidt smutter jeg til Aalborg for at få en ansigtsbehandling. Og imorgen kommer Christian hjem efter 14 dage på arbejdet – så ved jeg bare at igen skal have noget andet end omelet og hot-dogs til aften.

Det kan da KUN kaldes en jubiiiiii-dag!!!

Husker du at bemærke og glædes over dine jubii-dage? og fejrer du dem ligefrem? Hvordan?