[Ugens tip nr. 1]

(Jeg tillader mig her at antage at du har en Iphone – eller lignende smartphone – og er interesseret i at markedsføre dig – til den rigtige kundetype).

Jeg opdagede for nyligt at du selv kan bestemme afsenderhilsen når du besvarer mails fra din Iphone. Dvs. at du i stedet for den forudindstillede “Sendt fra min Iphone” kan skrive præcis hvad du måtte ønske (på et par linier). F.eks. et par linier om at du er på farten og hvad du laver i stedet (gerne noget om hvem du hjælper og med hvad). Og humor er bestemt ingen hindring.

Selv har jeg den seneste uge eksperimenteret med følgende ordlyd: “Sendt fra BusinessDoktorens mobilkontor (og er muligvis lidt mere kortfattet end ellers)”.
Jeg har fået overraskende mange kommentarer ved det, og tænker derfor:

A: Det bliver bemærket
B: Det kan bruges til markedsføring
C: Det kan du også!

Så enkelt er det at indstille din Iphone til en personlig, sælgende, kreativ, sjov, overraskende, opsigtsvækkende (bestem selv) hilsen:

1: Klik på ikonet Indstillinger på din Iphone
2: Vælg E-post, kontakter, kalendere
3: Scroll ned og klik på Signatur
4: Skriv hvad du har lyst til

Du er meget velkommen til at dele din nye Iphone-tekst på Facebooksiden Kundemagneterne (det kan jo i sig selv give omtale=flere kunder). Måske er der nogen, der vil give forslag til hvordan teksten kunne blive ENDNU skarpere… husk at skrive hvem din målgruppe er og hvilken forskel du ønsker at gøre for dem. F.eks.:

“Jeg hjælper selvstændige med at få flere kunder” og min mobilhilsen er pt. “Sendt fra BusinessDoktorens mobilkontor (og er muligvis lidt mere kortfattet end ellers)”.

Rigtig god fornøjelse med at implementere ugens gratis tip til bedre markedsføring – så du kan få flere kunder.