På fredag er det tid til nytårskur så hele Aalborgkontoret flytter til Vorupør i 3 dage.

Vi skal afholde vores tredje fælles nytårskur.

Helt konkret starter vi med at svare på spørgsmålene:

  • Hvad har fungeret særligt godt i 2013?
  • Hvad er jeg stolt over (at have udrettet, at der er sket, osv.)?
  • Hvad ønsker jeg mere af i 2014?
  • Hvad vil jeg sige farvel til i 2014?

Derpå vil vi skiftes til en tur i “den varme stol”, hvor de øvrige må brainstorme med ideer, gode råd, do´s & don´ts, leads, tips, ressourceanvisninger…. whatever – så længe det bliver givet for at hjælpe på vej.

Vedkommende i stolen må bare lytte. Og optage seancen.

Derpå bliver der formentlig en bål-seance, hvor sedler med dét vi siger farvel til, brændes (og skylles ned med sjusser?).

Sidste fase bliver i den kreative genre: Her skal vi udarbejde visuelle visionboards for 2014 (a la dette uddrag – mit eget fra sidste år).

Som du kan se har jeg valgt at fokusere på det jeg ønsker mig – på alle områder af mit liv. Ikke på hvor meget jeg skal sælge, hvad jeg skal tjene, hvor lidt jeg skal arbejde og faktisk heller ikke på ting jeg skal købe. Det der er i fokus hos mig er oplevelser med mine nærmeste, egen-tid, balance mellem det hele, sundhed osv…. ja bare det at nyde livet!Image

Det hele pakkes ind i gåture langs stranden, skønne måltider som vi tilbereder sammen, masser af hygge, lækre vine og drinks og vidunderligt selskab.

Nytårskur – årets eneste og bedste kur!!!

Nytårskur er sådan en vidunderlig metode til at blive bevidst om hvad man egentlig allerede HAR udrettet, hvad man ønsker mere af og hvad man i det hele taget drømmer om.

Hvordan holder DU nytårskur i din virksomhed – del endelig!!