Vil du gerne have hjælp til at vælge?

Ja, tak - jeg er lige kommet herind, så jeg ved INTET!

Har du lige hørt om Kundemagneterne? Så vil vi anbefale dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du mailserien “Sådan bliver du en Kundemagnet”, hvor du får indblik i vores unikke opskrift på at tiltrække flere kunder.

Jeg ved lidt, så hvad skal jeg nu?

Hvis du ved lidt om Kundemagneterne (måske får du vores nyhedsbrev eller har været til foredrag eller webinar), så kan du med fordel tage onlineworkshoppen, hvor du på 1 dag lærer at udforme din egen kundemagnetiske markedsføringsstrategi.

Jeg har taget jeres workshop, hvad skal jeg nu?

Hvis du har taget workshoppen, så ved du allerede en del om kundetyperne, og du har fået lavet din egen markedsføringsstrategi. Nu er næste skridt at booke minutsparring til 25 kr./minuttet + moms. Til din sparring kan vi finde ud af, hvordan du kan tiltrække endnu flere kunder. Du vælger selv om minutsparringen skal være via telefonen, Skype eller fysisk på vores kontor i Aalborg.

Jeg har købt ALT - hvad skal jeg nu?

Har du både købt workshoppen, fået sparring – Jamen, så er du officielt en Kundemagnet! Det vi vil anbefale dig at gøre nu det er: “Brug din tid på at “dele ud af dine frikadeller” til din målgruppe. Herudover anbefaler vi dig at overveje en af de mange onlinekurser, forretningsudviklingsforløb, fysiske workshops, medlemsklubber, coachingforløb mm. fra en af vores nøje udvalgte samarbejdspartnere. Hvis du alligevel har brug for en til at holde dig på sporet, så kan du booke ekstra minutsparring hos Jannie.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf 25153800. Jeg glæder mig til at høre fra dig. /Jannie

Her har du en oversigt over de kundemagnetiske produkter

Sådan bliver du en kundemagnet

 

Er for dig, der vil lære at tiltrække kunderne – i stedet for at jage dem med traditionelle salgsmetoder. Det er et online foredrag, hvor du får en introduktion til kundemagnetiske metoder og redskaber. Du hører blandt andet om, hvordan du får sammensat et kundemagnetisk sortiment, så du har de rigtige produkter på hylderne. 

Foredrag

 

Pris: Gratis

Online workshop

 

Er for dig, der har gerne vil tage de første skridt til at arbejde målrettet med din markedsføring. I denne workshop guider vi dig – gennem lette arbejdsopgaver – til at formulere din egen markedsføringsstrategi. Du får indblik i forskellige kundetyper, så du kan tale direkte til deres hjerter. Du arbejder gennem hele kurset med udgangspunkt i din egen fysiske workbook.

 

Online workshop

 

Normalpris: 2.500 kr. + moms

Nu: 1.250 kr. + moms

Få præcis den hjælp du behøver

 

Er for dig, der ønsker et personligt forløb, hvor vi sammen opgraderer din virksomhed. Skridt-for-skridt. F.eks. kan vi sammen tilpasse din hjemmeside, skrive dit nyhedsbrev, sammensætte et magnetisk sortiment, udarbejde en uimodståelige freebee, lave opslag i sociale medier eller hvad du måtte ønske. Du bestemmer selv hvem af os du ønsker sparring med – og om det skal være telefonisk, via Skype eller på vores hyggelige kontor i Aalborg. Og du betaler kun for præcis de minutter du har behov for.

 

Minutsparring

 

Pris: 25 kr./minut + moms

 

Værdifuldt forum, hvor vi sparrer indbyrdes

 

Er for dig, der ønsker et online forum af ligesindede selvstændige, der også arbejder på at forbedre deres markedsføring. I Facebook-gruppen “Hemmeligt forum for Kundemagneter” finder du over 300 engagerede Kundemagneter, som har taget online workshoppen og som alle taler i “farver” (dvs. om kundetyper). Her bliver der delt, hjulpet, støttet, spurgt, heppet og udviklet om alt vedrørende salg og markedsføring til kundetyperne.

 

Hemmeligt forum

 

Pris: 99 kr. + moms pr./mdr
Pris: 999 kr. + moms pr./år