Vil du gerne have hjælp til, hvad du skal købe?

Du er altid velkommen til at kontakte mig (Jannie) på tlf 25153800. Du må spørge om alt fra “Kan jeg bruges jeres produkter?” til “Hvor kan jeg læse mere om jeres tilfredshedsgaranti?”.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

/Jannie

Ja, tak - jeg er lige kommet herind, så jeg ved INTET!

Har du lige hørt om Kundemagneterne? Så vil vi anbefale dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du mailserien “Sådan bliver du en Kundemagnet”, hvor du får indblik i vores unikke opskrift på at tiltrække flere kunder.

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet får du også fribillet til foredraget “Sådan bliver du en Kundemagnet” samt mulighed for at tage kundetypetesten.

Jeg ved lidt, så hvad skal jeg nu?

Hvis du ved lidt om Kundemagneterne (måske får du vores nyhedsbrev eller har været på gratis foredrag), så kan du med fordel komme med på kundetypeworkshoppen, hvor du på 1 dag får din egen markedsføringsstrategi.

Jeg har taget jeres workshop, hvad skal jeg nu?

Hvis du har taget workshoppen, så ved du allerede en del om kundetyperne, og du har fået lavet din egen markedsføringsstrategi. Nu er næste skridt at booke en personlig sparring (her kan du købe enkelttimer eller et mentorforløb). Til din sparring kan vi finde ud af, hvordan du kan tiltrække endnu flere kunder.

Jeg har BÅDE taget jeres workshop OG fået sparring

Hold da op! Du må efterhånden været nået rigtig langt med din virksomhed. Du er nu nået dertil, hvor vi vil anbefaler dig at købe et salgsmentorforløb, som kan fungere som et fastlagt forløb eller et klippekort. Det kan du bruge, når du skal have sparring om store og små beslutninger. Når du har noget, som du gerne vil have hjælp til, så ringer du bare til os. Du får 2 timers fysisk møde den første gang – og derpå 1 times telefonsparring pr. gang.

En anden mulighed er også, at du kunne købe nyhedsbrevsguiden. Her får du en let og konkret skabelon til at skrive nyhedsbreve til kundetyperne. Du får blandt andet at vide, hvor tit du må sende et nyhedsbrev, hvilken freebie du skal vælge, hvordan du konkret bygger nyhedsbrevet op osv.

 

Jeg har købt ALT - hvad skal jeg nu?

Har du både købt workshoppen, fået sparring, adgang til det hemmelige forum og købt nyhedsbrevsguiden? Jamen, så er du officielt en Kundemagnet! Det vi vil anbefale dig at gøre nu det er: “Brug din tid på at “dele ud af dine frikadeller” til din målgruppe. Hvis du alligevel har brug for en til at holde dig på sporet, så kan du booke en sparring eller et mentorforløb.

Her har du en oversigt over de kundemagnetiske produkter

Sådan bliver du en kundemagnet

 

Er for dig, der vil lære at tiltrække kunderne – i stedet for at jage dem med traditionelle salgsmetoder. Det er et foredrag, hvor du får en introduktion til kundemagnetiske metoder og redskaber. Du hører blandt andet om, hvordan du får sammensat et kundemagnetisk sortiment, så du har de rigtige produkter på hylderne. Der er fastlagte foredrag rundt i hele landet, og du får en fribillet, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Foredrag

 

Pris: 96 kr. + moms

(Det er gratis, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet)

Print-selv-guide til nyhedsbreve

 

Er for dig, der gerne vil lære at skrive målrettede nyhedsbreve til én bestemt kundetype. Nyhedsbrevsguiden er en 53 siders PRINT-SELV guide med konkrete nyhedsbrevsskabeloner til kundetyperne. Guiden indeholder endvidere forslag til kundetype-målrettede freebees, overskrifter, call-to-actions, integration med sociale medier og en samling med forskellige nyhedsbreve fra forskellig brancher til hver kundetype.

Nyhedsbrevsguide

 

800 kr. + moms

Heldags grundkursus i kundetyper

 

Er for dig, der har gerne vil tage de første skridt til at arbejde målrettet med din markedsføring. I denne workshop guider vi dig – gennem lette arbejdsopgaver – til at formulere din egen markedsføringsstrategi. Du får indblik i forskellige kundetyper, så du kan tale direkte til deres hjerter. Du får 14 online videoer og en lækker fysisk workbook.

 

Online workshoppen

 

Pris: 2.500 kr. + moms

Personlige råd, der hjælper dig videre

 

Er for dig, der ønsker et personligt forløb, hvor vi sammen opgraderer din virksomhed. Skridt-for-skridt. F.eks. kan vi sammen tilpasse din hjemmeside, skrive dit nyhedsbrev, sammensætte et magnetisk sortiment, udarbejde en uimodståelige freebee, lave opslag i sociale medier eller hvad du måtte ønske. Første gang er en dobbelttime, så jeg kan lære din virksomhed (og dig) at kende. Derefter kan du blot booke et møde, når du har behov for det.

 

Salgssparring

 

Pris: 4000 kr. + moms

 

Værdifuldt forum, hvor vi sparrer indbyrdes

 

Er for dig, der ønsker et online forum af ligesindede selvstændige, der også arbejder på at forbedre deres markedsføring. I Facebook-gruppen “Hemmeligt forum for Kundemagneter” finder du over 100 engagerede Kundemagneter, som har taget online workshoppen og som alle taler i “farver” (dvs. om kundetyper). Her bliver der delt, hjulpet, støttet, spurgt, heppet og udviklet om alt vedrørende salg og markedsføring til kundetyperne.

 

Hemmeligt forum

 

Pris: 99 kr. + moms pr./mdr
Pris: 999 kr. + moms pr./år